Skip to Content
Register · Login
About Theme

A Letterboxing Community

Search Edit Search

Read Thread: AQ is running on a NEW server!

Re: AQ is running on a NEW server!
Board: Atlas Quest Announcements
Reply to: #980411 by NatureMamaB6
Oct 18, 2019 6:43am
Board
Had to verify my email address again this morning. Did it yesterday after site came back up.
Re: AQ is running on a NEW server!
Board: Atlas Quest Announcements
Reply to: #980398 by Green Tortuga
Oct 18, 2019 8:25am
Board
Thanks Ryan!
Re: AQ is running on a NEW server!
Board: Atlas Quest Announcements
Reply to: #980415 by Green Tortuga
Oct 18, 2019 10:22am
Board
It say Errors found. Under that in red it says (this has been on there for some time): #1. Cookies must be enabled on your browser to log into Atlas Quest. I have had no problem logging in to Atlas Quest.
Re: AQ is running on a NEW server!
Board: Atlas Quest Announcements
Reply to: #980415 by Green Tortuga
Oct 18, 2019 12:06pm
Board
i am also getting the same error message.

Errors Found
Cookies must be enabled on your browser to log into Atlas Quest!

have been getting it for about a week. thought it was because i cleared my cookies when working on my desktop but it is also on the laptop. logging in is not an issue.

i also have had to verify email twice. still not receiving any. not showing up to yahoo inbox or spam.

thanks for caring about us!

smile
Re: AQ is running on a NEW server!
Board: Atlas Quest Announcements
Reply to: #980415 by Green Tortuga
Oct 18, 2019 12:10pm
Board
oh forgot to mention..... i am getting the email from aq with the link to verify email. click on it. says i am verified. but the other mail does not come through.

smile
Re: AQ is running on a NEW server!
Board: Atlas Quest Announcements
Reply to: #980437 by uneksia
Oct 18, 2019 1:51pm
Board
Errors Found
Cookies must be enabled on your browser to log into Atlas Quest!

That's actually more of a warning than an error, but I can make sure it doesn't show up if that's the page you bookmarked.

-- Ryan
Re: AQ is running on a NEW server!
Board: Atlas Quest Announcements
Reply to: #980437 by uneksia
Oct 18, 2019 2:22pm
Board
I tried sending a message to you to see what would happen, and I checked the bounced messages to see what they were showing.

So there appear to be a couple of issues--both of which involve Yahoo.

Issue #1: Some of the bounce messages were sent by the old server. They're kind of "stuck" in the Internet at the moment. The Internet is trying to get them to your inbox, and the Internet is returning a message that reads something like: "Warning: message xxx-00000-xx delayed 48 hours"

But AQ is too stupid to know it's a warning. It just knows it sent a message to this person and it's coming back. It sends a warning after it was delayed 24 hours, 48 hours and 72 hours before giving up completely. So it'll probably continue to generate more "bounce" messages.

Issue #2: The message I just sent you did bounce with an error of: SMTP error from remote mail server after pipelined MAIL FROM:<host.atlasquest.com> SIZE=3002: 421 4.7.0 [TSS04] Messages from 70.39.249.135 temporarily deferred due to user complaints - 4.16.55.1; see https://help.yahoo.com/kb/postmaster/SLN3434.html

And if you go to that page, it says (among other stuff) "This error indicates Yahoo is seeing unusual traffic from your IP address".

Well, yeah. I just moved servers and email is coming from a new IP address.

It also could generate the error because "and/or that emails from your mail server are generating complaints from Yahoo Mail users."

I kind of doubt this is the problem--the only complaints I'm getting are people NOT getting their mail! =)

And it says "The error is temporary."

There's not a lot of information about the error, though, and it's not something within my control. Yahoo thinks email from AQ is suspicious and is continuing to bounce them. Presumably, they'll stop... eventually.

But it's a Yahoo thing now. AQ is sending the emails, it has all the right SPF and DKIM settings and it should work. There's nothing wrong with the email that AQ is sending so it's not something I can fix.

So you just have to be patient. Or use some other email address that's more accommodating. (Gmail, as I've mentioned before, seems to be working just fine.)

I'm sorry for the trouble, but I can't fix this! It just needs time to sort itself out.

-- Ryan
Re: AQ is running on a NEW server!
Board: Atlas Quest Announcements
Reply to: #980445 by Green Tortuga
Oct 18, 2019 5:08pm
Board
i received your "sending a test message" email that you sent at 5:05 p.m. today at 6:33 p.m.
also received the notifications on posts and some other aq mail so perhaps, although a slow delivery, yahoo is getting the message?

i do have a gmail account but i never use it. old habits die hard.

thanks for checking it all out. i know it is a pain in the butt!

smile
Re: AQ is running on a NEW server!
Board: Atlas Quest Announcements
Reply to: #980452 by uneksia
Oct 18, 2019 5:38pm
Board
i received your "sending a test message" email that you sent at 5:05 p.m. today at 6:33 p.m.

The error message did say that the message was "deferred." =)

I guess the deferment was over!

But there are still old Yahoo messages that are bouncing (for the time being) so it could still happen.

-- Ryan
Re: AQ is running on a NEW server!
Board: Atlas Quest Announcements
Reply to: #980455 by Green Tortuga
Oct 18, 2019 5:41pm
Board
so it could still happen.

always take life as it comes.

smile